0

من و پول من: سرمایه گذاری روی فناوری ، دستورالعمل موفقیت مدیرعامل رستوران زنبور عسل است

بازدید 7


سنگاپور – فناوری از دیرباز جزء اصلی دستور العمل رستوران دار آلان واه برای موفقیت بوده است ، چه فروش سنگ های قیمتی در ebay در اوایل دهه 2000 تا مشتریان بتوانند شام را در Oddle در طول سال گذشته خریداری کنند.

آقای واه ، اکنون مدیر اجرایی رستوران سفید خوار خوک زنبور عسل ، همیشه مشتاق ابزارهای دیجیتالی بوده است – هم به عنوان سرمایه گذاری و هم به عنوان راهی برای تجهیز کسب و کار خود برای آینده آنلاین.

لطفا اشتراک در یا وارد شدن برای خواندن کامل مقاله.

  • جدیدترین عناوین و داستانهای اختصاصی
  • تجزیه و تحلیل عمیق و محتوای چند رسانه ای برنده جایزه
  • با بسته تبلیغاتی بدون قرارداد ما فقط با 0.99 دلار در ماه در 3 ماه اول به همه دسترسی داشته باشید*

*شرایط و ضوابط اعمال می شود.

ادامه در اینجا:
من و پول من: سرمایه گذاری در فناوری دستور العمل مدیرعامل رستوران زنبور عسل است برای موفقیت



منبع اصلی

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code

63  +    =  73